Industrial dedusting

Onze zelfreinigende, onderhoudsarme en bedrijfszekere ontstoffingssystemen voldoen aan de strengste emissienormen. Ze rekenen af met stof in uw productieomgeving en kunnen bovendien een extra waarde geven aan uw restfracties. Verder kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw bestaande installatie. Vanuit de knowhow die we opbouwden in de houtverwerkende industrie groeiden we uit tot een referentiespeler in tal van industrietakken.

  • U laten uitblinken in operationele efficiëntie, is onze ambitie. De geknipte oplossing voor uw specifieke noden vinden we dan ook in onderling overleg.
  • Engineering, productie, automatisatie en implementatie: met ons team van specialisten rollen we onze projecten volledig in eigen beheer uit.
  • Al onze technologieën en onderdelen ontwikkelen we in huis: automatisch reinigende filters, ventilatoren, leidingen en componenten ... Daarbij dragen we innovatie hoog in het vaandel.
  • Onze ingenieurs halen alles uit de kast om uw systemen duurzaam, energie-efficiënt en geluidsarm te ontwerpen en aan te sluiten op uw bestaande installaties.
  • Onze ervaring strekt zich uit over verschillende sectoren en we hebben oplossingen voor zowel grote internationale spelers als lokale kmo’s.

Curious about what we can do for you?

Contact our specialists at +32 56 69 46 50 or send an email to sales@typhoon.be

All services